De Rijdende Fietsenmaker

Onze winkel bevindt zich in Wageningen bij de kerk. Tevens beschikken wij over een mobiele werkplaats, zodat wij ook voor reparaties aan huis kunnen zorgen. Dit doen wij in de omgeving van Wageningen, Elst (Gld.), Arnhem en omstreken (zie onderzijde pagina voor regio's).
Let op! Wij zijn gestopt op de markt in Wageningen wegens de grote drukte en groei in en van de winkel. Graag zien wij alle (markt)klanten weer terug in onze winkel!


In verband met Corona mogen wij helaas geen fietsen meer verkopen in onze showroom. Hierdoor is ervoor gekozen om online te bestellen en thuis af te leveren. De fietsen kunnen alleen worden afgeleverd aan huis en niet worden afgehaald. U kunt naast dit formulier invullen, ook kiezen om ons te bellen. Dan gelden dezelfde procedures als hier beschreven.

Op basis van uw voorkeuren kunnen wij contact met u opnemen om de opties te bespreken. U kunt ook één van de bovenstaande fietsen kiezen en uw voorkeur in onderstaand formulier doorgeven door het bijbehorende nummer van de fiets in de opmerkingen op te nemen.

De gemiddelde prijs van een fiets met 1 versnelling en terugtraprem ligt rond €85,-
De gemiddelde prijs van een fiets met 3 SA versnellingen en handremmen ligt rond €125,-
De gemiddelde prijs van een fiets met 3 Nexus Shimano versnellingen en handremmen ligt rond €145,-
De gemiddelde prijs van een fiets met 7 of 8 Nexus Shimano versnellingen en handremmen ligt rond €160,-

2e hands fiets bestellen. (Let op! Alleen levering in Wageningen en Elst)