De Rijdende Fietsenmaker

Onze winkel bevindt zich in Wageningen bij de kerk. Tevens beschikken wij over een mobiele werkplaats, zodat wij ook voor reparaties aan huis kunnen zorgen. Dit doen wij in de omgeving van Wageningen, Elst (Gld.), Arnhem en omstreken (zie onderzijde pagina voor regio's).
Let op! Wij zijn gestopt op de markt in Wageningen wegens de grote drukte en groei in en van de winkel. Graag zien wij alle (markt)klanten weer terug in onze winkel!

Nieuwe fietsen


Wij zijn erkend dealer van Trenergy elektrische fietsen en Pointer fietsen.

In onze winkel kunt u een klein aanbod bezichtigen. De meeste fietsen worden op aanvraag besteld zodat u altijd op de juiste maat fiets komt te zitten.

Voor het huidige aanbod kunt u telefonisch contact met ons op nemen of gewoonweg een keer langs komen in de winkel wanneer het u uitkomt. Kijk onder aan de pagina voor de actuele openingstijden.


Elektrische fietsen

Wij zijn erkend Trenergy dealer.

Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn zij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen. Naast het ontwikkelen van nieuwe e-bikes steken ze veel tijd in het ondersteunen van fr Trenergy dealers, een uitmuntende service waarmee de dealer, DRF fietservice, je weer snel op weg kan helpen als de fiets voor onderhoud naar de werkplaats moet.

Klik op het logo voor het actuele aanbod!

Trenergy


Naast de elektrische fietsen van Trenergy verkopen wij ook elektrische fietsen van Pointer.

Klik op het logo van Pointer voor het actuele aanbod aan elektrische fietsen.


E-line

Stadsfietsen

Naast de elektrische lijn van Pointer en Trenergy hebben we bij DRF Fietservice ook de non-elektrische fietsen van Pointer in het assortiment.

Pointer is een Nederlandse fietsfabrikant die de kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Pointer staat al tientallen jaren bekend als leverancier van betrouwbare eigentijdse fietsen, die zijn samengesteld uit de beste componenten. Denk bijvoorbeeld aan AXA-sloten, Schwalbe-banden en Nexus-versnellingsnaven. Ook besteedt Pointer veel aandacht aan de vormgeving en styling van elke fiets en E-Bike. Op die manier is er een collectie moderne fietsen en E-Bikes ontstaan voor ieders smaak en ieders budget. Mooi om te zien, degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier!

Klik op het logo van Pointer voor het actuele aanbod van de fietsen.

Pointer